ÖĞLE TADIM MENÜSÜ
EKMEK VE YAĞLAR
Ekşi mayalı mini pide, bergama tulum peyniri, taze kekik, zeytinyağı, domates salçalı tereyağı.
MENENGİÇLİ KÖZ PATLICAN
Kuru incir, ceviz, menengiç tozu, sarımsak, zeytinyağı.
ANASONLU KURU ÜZÜM CACIĞI
Kendir tohumu, süzme yoğurt, sarımsak, zeytinyağı
PÜRELİ KÖFTE
Dana köfte, patates, tereyağı, zeytinyağı.
KEŞKEK
Dana gerdan eti, ilikli kemik suyu, buğday, domates salçası, zeytinyağı.
ZERDE
Safran, gül suyu, pirinç, çam fıstığı, kuş üzümü.
SAKIZLI MUHALLEBİ
Süt, damla sakızı macunu, mevsimin meyve sosu.
ARAPGİR HELVASI
Un helvası, hibiscus sos, çam fıstığı.
İNCİR-BADEM
Bir Ege geleneği.
Kişibaşı 1750 TL
KDV dahildir.
Vegan / Vejeteryan / Glutensiz / A la carte menü
seçeneklerimiz bulunmamaktadır.
—
İÇECEKLER
Sirkencübin - 180 TL
Çam balı, elma sirkesi.
Ekşi - 180 TL
Hibiskus, kakule, karanfil
Acı Tatlı - 180 TL
Yeşil çay, mevsim meyvesi, acı biber.
Acılı Ayran - 180 TL
Acı biber turşusu, acı turşu suyu, süzme yoğurt.
Gazoz - 180 TL
Antalya - Karadut
Malatya - Şeftali & Yasemin
Vitruvius Kombucha
Zencefil - 180 TL
Hibiscus - 180 TL
Acı - 180 TL