ÖĞLE TADIM MENÜSÜ

EKMEK VE YAĞLAR

Ekşi mayalı mini pide, bergama tulum peyniri, taze kekik, zeytinyağı, domates salçalı tereyağı.

MENENGİÇLİ KÖZ PATLICAN

Kuru incir, ceviz, menengiç tozu, sarımsak, zeytinyağı.

ANASONLU KURU ÜZÜM CACIĞI

Kendir tohumu, süzme yoğurt, sarımsak, zeytinyağı

PÜRELİ KÖFTE

Dana köfte, patates, tereyağı, zeytinyağı.

KEŞKEK

Dana gerdan eti, ilikli kemik suyu, buğday, domates salçası, zeytinyağı.

ZERDE

Safran, gül suyu, pirinç, çam fıstığı, kuş üzümü.

SAKIZLI MUHALLEBİ

Süt, damla sakızı macunu, mevsimin meyve sosu.

ARAPGİR HELVASI

Un helvası, hibiscus sos, çam fıstığı.

İNCİR-BADEM

Bir Ege geleneği.

Kişibaşı 1750 TL

KDV dahildir.

Vegan / Vejeteryan / Glutensiz / A la carte menü
seçeneklerimiz bulunmamaktadır.


İÇECEKLER

Sirkencübin - 180 TL

Çam balı, elma sirkesi.

Ekşi - 180 TL

Hibiskus, kakule, karanfil

Acı Tatlı - 180 TL

Yeşil çay, mevsim meyvesi, acı biber.

Acılı Ayran - 180 TL

Acı biber turşusu, acı turşu suyu, süzme yoğurt.

Gazoz - 180 TL

Antalya - Karadut
Malatya - Şeftali & Yasemin

Vitruvius Kombucha

Zencefil - 180 TL 
Hibiscus - 180 TL
Acı - 180 TL